Стеарат магнію

Походження: Індія
Торгова марка: UNIFLOW

Відвантаження товару здійснюється з наших складів у Києві, Дніпрі та Одесі та Бердянську. Також ми співпрацюємо з усіма кур'єрськими службами. Для наших постійних клієнтів можливі персональні знижки та умови доставки/оплати.

Ціни та розрахунок вартості

Постачається в упаковці - мішки по 20 кг
Вага, кг Ціна за кг
20 - 680 198.00
700 - 3 500 180.00
12 000 та більше 167.00
Введіть кількість
Вартість замовлення
Характеристики
Вміст магнію в межах %
4,0-5,0
Температура розм'якшення, °С
95-105
Температура плавлення, ° С не менше
120-140
Електроліти % не більше
1,0
Вологість, % не більше
4,0
Вільні жирні кислоти, % не більше
1,0
Інші показники залежать від конкретної марки продукту та надаються за запитом.
Хімічна формула: С36Н70О4Mg
Номер CAS 557-04-0

Стеарат магнію (або стеариновокислий магній) являє собою магнієву сіль стеаринової кислоти або суміші солей стеаринової та синтетичних жирних кислот. Стеарат магнію не розчиняється у воді, легко розчиняється в теплому етиловому спирті, диспергується в оліях, легко розмішується, розкладається при горінні, але може бути нестабільний у присутності сильних окислювачів. Основне застосування знаходить у косметичній та фармацептичній промисловості, виконуючи функції наповнення, «антисліпання», ковзання.

Застосування

  • для запобігання спостереженню харчових та косметичних продуктів
  • як допоміжна речовина для надання масі текучесті, в'язкості та однорідності, а також як емульгатор у фармацевтичній промисловості
  • як антиадгезив у виробництві медичних таблеток, капсул та порошків
  • запобігає утворенню комочков, надає об `єм, перешкоджає розшарування на водну та жирну фази при виробництві косметичних препаратів
  • ідеально підходить для виготовлення декоративної косметики типу «компакт»
  • входить в основу для декоративної косметики, покращує структуру пудри, рум'ян, тіней та ін., замінює крохмаль та тальк
  • покращує текстуру, консистенцію,суспензію пігментів, запобігає спечуваню мінеральної косметики
  • виступає як стабілізатор та мастило в процесі виробництва та переробки АБС та ПВХ, полістиролу та поліаміду
  • антістежуючий агент для порошкових вогнегасників
  • Диспергатор, загусник, допоміжний сикатив та матуючий агент у лакофарбовій промисловості, при виготовленні фарб, лаків, плавких клеїв,
  • у паперовій промисловості, металургії
  • при виготовленні будівельних сумішей
  • при виробництві каучуків та гуми

Стеарат магнезію отримують реакцією натрію стеарату з магнієвими солями або обробкою оксиду магнію стеариновою кислотою. Стеарат магнію при розмірі частинок 3-15 мкм має дуже велику поверхню і використовується в мінімальних концентраціях як ефективний засіб для підвищення плинності будь-яких сипких матеріалів. Магнієва сіль стеаринової кислоти, відносяться до стабілізуючих речовин, застосовуваних для збереження та поліпшення в'язкості та консистенції харчових продуктів, для запобігання їх комкованню та злежуванню, щоб покращити сипкі властивості продуктів у формі порошку. В основному це такі продовольчі товари як борошно різних сортів та видів, цукрова пудра, розпушувачі пекарські, сухі бульйони та супи, а також багато іншого. Стеарат магнію не є токсичним і вважається відносно безпечним. Тим не менш, у продуктах харчування рідко, оскільки досить нестабільний.

Стеарат магнію є дуже популярним допоміжним компонентом у фармацевтиці - входить до складу майже 90% лікарських засобів, де зазвичай використовується при створенні ліків з метою запобігання злипання різних молекул, забезпечуючи цим досягнення правильної дози при виробництві, а також збільшуючи швидкість виробництва в капсулозаповнюючих машинах, допомагаючи продовжити термін зберігання фармацевтичних препаратів та маскуючи смак та запах активних інгредієнтів. Саме він допомагає досягти однорідності загальної суміші до її розфасовки по капсулах і таблетках, особливо в комплексних засобах з великою кількістю інгредієнтів.

Стеарат магнію виглядає, як порошок, на дотик він слизький і як би мильний, що можна пояснити його високим ступенем адгезії. Саме завдяки таким якостям його активно застосовують замість тальку чи крохмалю. Як стабілізатор магнію стеарат використовується для надання косметичним засобам об'єму. У кремах виступає як лубрикант і помітно збільшує ковзання, а оскільки магнію стеарат здатний регулювати формування піни, він несе відповідальність за однорідність готової продукції, а також виконує функцію природного загусника.

Крім того, на сьогоднішній день виробники з великим полюванням застосовують стеарат магнію в ролі філера - порівняно безпечного наповнювача, здатного в рази збільшити загальний обсяг товару, що випускається, з мінімальною кількістю фінансових витрат. У промисловості магнію стеарат - допоміжна речовина, яку переважно застосовують у ролі стабілізатора, а також піногасника.